Indholdsside

Byliv

De tre bymidter i Ribe, Bramming og Esbjerg byder på vidt forskellige muligheder – og hver har sin særlige charme. Ribes små hyggelige stræder inviterer til udforskning og oplevelse. I Bramming finder man let alt hvad man skal bruge i byens centrum, der forener nyt og gammelt på hyggelig vis. Esbjerg har storbyens præg, men der findes også mange små grønne oaser. 
 

SHOPPING

Shopping mulighederne centreres i Esbjerg omkring den lange gågade midt i byen og de store shoppingcentre lidt længere væk fra byen. I Esbjerg finder du både små spændende specialbutikker, kendte kædebutikker, store lavprisvarehuse og små delikatessebutikker. Desuden er der mange gallerier og kunsthåndværkere. Shopping mulighederne centreres i Esbjerg omkring den lange gågade midt i byen og de store shoppingcentre lidt længere væk fra byen. I Esbjerg finder du både små spændende specialbutikker, kendte kædebutikker, store lavprisvarehuse og små delikatessebutikker. Desuden er der mange gallerier og kunsthåndværkere.

 

LATE NIGHT SHOPPING

I løbet af året inviterer de tre byer til flere late night-arrangementer, loppemarkeder, torvedage, festivaler og meget meget mere. Der er faste traditioner med årligt tilbagevendende begivenheder, som hverken store eller små vil undvære.
 

 

TORVEDAGE

Kom og nyd et torvemarked med delikatesser fra nær og fjern. Foran rådhuset i Esbjerg kan man hver onsdag og lørdag fra kl. 8 til 13.30 gøre et godt køb fra boderne, hvor der sælges alt lige fra frisk frugt og grønt, ost, fisk, honning, specialiteter og delikatesser fra nær og fjern. Her kommer du tæt på varerne – og der er altid tid til at få en lille historie med på vejen om, hvor honningen, blomsterne, osten eller noget helt fjerde kommer fra.

 

 

SHOPPING SYD FOR GRÆNSEN

Får man en dag lyst til helt andre indkøbsmuligheder, er der kun halvanden times kørsel til Flensborg.

Her finder man et væld af restauranter, vinstuer, gallerier, juvelerer, stormagasiner, designere og kunsthåndværkere. Stemningen er på samme tid hyggelig og med en international atmosfære. Shopping mulighederne centreres i Esbjerg omkring den lange gågade midt i byen og de store shoppingcentre lidt længere væk fra byen. I Esbjerg finder du både små spændende specialbutikker, kendte kædebutikker, store lavprisvarehuse og små delikatessebutikker. Desuden er der mange gallerier og kunsthåndværkere

2-1

2-1

I foreningsoversigten kan du få overblik over de mange foreninger i Esbjerg Kommune. Der er noget for enhver smag og for både store og små. 

Se alle foreninger

2-2

2-2

I foreningsoversigten kan du få overblik over de mange foreninger i Esbjerg Kommune. Der er noget for enhver smag og for både store og små. 

Se alle foreninger

Tag EsbjergLive i lommen

Tag EsbjergLive i lommen

Så har du altid en eventkalender med dig, og du kan få overblik over foreningerne og finde alle de bedste steder og oplevelser.
Hent app'en nu.

Google Play
App Store

Fokusboks 1

Her er den første fokusboks. Her kan man have lidt forskelligt indhold alt afhængigt af budskabet

Fokusboks 2

Her er den anden fokusboks. Her kan man have lidt forskelligt indhold alt afhængigt af budskabet

Fokusboks 3

Her er den tredje fokusboks. Her kan man have lidt forskelligt indhold alt afhængigt af budskabet