Bliv frivillig på Udviklingscenter Vest

Har du lyst og mulighed for at give en hånd med hos os, vil vi byde dig velkommen. Tidsforbruget bestemmer du selv. Det afhænger helt af din egen beslutning om, hvor meget tid du kan bidrage med.

 

Du vil kunne bidrage med mange forskellige aktiviteter, alt efter hvad du brænder for. Spiller du musik eller kort? Kan du lide at danse? Er du glad for at lave mad? Kan du lide at hygge, se film, drikke kaffe med en borger? Kan du lide at gå ture, i byen eller på de dejlige stier på området?

 

Der er mange muligheder for at gøre en forskel. Du kan også bidrage med enkle praktiske opgaver på botilbuddene som fx at bage, lave kaffe, vande blomster osv.

 

Der er desuden mulighed for at være frivillig til fx det årlige Ribelund Festival i august eller Sansedagen hvert andet år i juni.

 

Vores formål med at invitere frivillige ind i Udviklingscenter Vest er, i samarbejde med personale og borgere, at skabe et liv så tæt på det almindelige som muligt med gæster, venner og naboer, der kommer på besøg eller går tur i det fri, følger til aktiviteter som fx kirke, koncerter, sport og andet i nærområdet.

Udviklingscenter Vest

Skolebakken 137A
6705 Esbjerg Ø
Tlf. 7616 5400
 

Kastanie Allé 7
6760 Ribe
Tlf. 7616 8400


Mail: ucv@esbjergkommune.dk