Kornvangen 7A

Kornvangen 7A er et botilbud for dig, der er ældre med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Du kan have aldersrelaterede problemstillinger som for eksempel demens.

 

Vi arbejder altid for at skabe et trygt hjem for dig, samtidigt med at vi stiller krav til din udvikling.

 

Vi tager individuelt udgangspunkt i dine ønsker og udviklingsbehov, og i fællesskab laver vi en handleplan for, hvad der gør dit liv værd at leve.

På Kornvangen 7A har beboerne aldersrelaterede problemstillinger herunder f.eks demens. Hos os får du et individuelt tilbud med støtte og vejledning i alle livets forhold. Vi arbejder med at vedligeholde dine færdigheder og kompenserende støtte med udgangspunkt i dine ressourcer.

Vi lægger stor vægt på at tilrettelægge en overskuelig hverdag med ro og små aktiviteter, der passer ind i dine rammer, ønsker og behov.


Kornvangen 7A er delt op i to grupper:

 

Gammelbyhus

Har plads til seks beboere, som ud over deres primære funktionsnedsættelse har forskellige aldringstegn eksempelvis demens og andre aldersrelaterede problemstillinger af fysisk og psykisk karakter.

 

Bo-2

Har plads til to beboere, som ud over deres primære funktionsnedsættelse har store sociale og følelsesmæssige problemstillinger.

 

Beboerne har egen lejlighed på 45 m2 - 53 m2. I lejligheden er der gang/køkken, stue med terrasse, soveværelse og badeværelse.

 

Beboerne har adgang til fællesarealer, som indeholder mindre aktivitetsrum, stort lyst alrum med stue/køkken i åbent plan og en stor terrasse.


Vil du gerne bo på Kornvangen 7A, skal du først visiteres til vores tilbud.

Du kan læse mere om, hvordan du kan komme til at bo på Kornvangen 7A her

 


Vi tilrettelægger dagligdagen med masser af ro og overskuelighed. Vi nyder de små daglige gøremål og planlægger små aktiviteter med udgangspunkt i beboernes dagsform, ønsker og behov.

 

Nogle af beboerne er ude af huset i aktivitets- og samværstilbud i hverdagene, enten i formiddags- eller eftermiddagstilbud.