Edelsvej 3'eren

Edelsvej 3'eren er et tidsbegrænset botilbud til dig, der er mellem 18 og 25 år og har psykiske og/eller sociale funktionsnedsættelser.

 

På Edelsvej 3'eren har vi et stort fokus på, at du befinder dig i et positivt og udviklende ungdomsliv blandt ligestillede unge.

 

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, behov og ressourcer, og sammen med dig træner vi dine færdigheder, så du kan forbedre dine muligheder for en selvstændig tilværelse og et godt arbejdsliv.

På Edelsvej 3'eren bor unge, som har psykiske funktionsnedsættelser, mangelfuld skolegang, få sociale kompetencer, økonomiske problemer og dårlig socialt netværk. 

 

Vores beboere har svært ved at strukturere hverdagen, fastholde beskæftigelse og kan være i risiko for at få markante misbrugsproblemer.

 

For at bo på Edelsvej 3'eren, stiller vi krav om, at du ikke er voldelig og ikke har et aktivt misbrug. Derudover er det meget vigtigt, at du reelt ønsker at modtage et socialpædagogisk tilbud.


Botilbuddet Edelsvej 3'eren er et midlertidigt bofællesskab, hvor du bor i egen et-værelses lejlighed. Der er desuden opholds- og soverum, køkken, gang og badeværelse.

 

Derudover har vi et fællesrum med køkken, opholdsrum og toilet.