Edelsvej 10'eren

Botilbuddet Edelsvej 10'eren er for dig, der har psykiske funktionsnedsættelser.

 

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og ressourcer og giver dig mulighed for at få et positivt og udviklende livsfællesskab blandt ligestillede.

I 10'eren bor 36 yngre beboere, der på grund af psykiske funktionsnedsættelser har behov for ophold i et tæt bomiljø i en overskuelig ramme.

 

For at bo i 10'eren skal du være mobil, have et talesprog, ikke være voldelige og ikke være aktiv misbruger.


Du får din egen to-værelses lejlighed, som indeholder et køkken, opholdsrum, soveværelse, gang og badeværelse. Lejligheden ligger i forlængelse af fælleslejligheden.

 

Fælleslejligheden indeholder køkken, opholdsrum, kontor og to toiletter. I kælderen er der blandt andet indrettet et køkken og spisestue og fælles personalefaciliteter i form af møderum og kontor.


I dagligdagen skal du være tilknyttet et dagtilbud blandt andet for at give dig struktur i din hverdag. Dagtilbuddet kan være dagcentre, værksteder, skånejob eller lignende tilbud.

 

Fritid

I fritiden motiverer vi dig til at få positive relationer til de andre beboere, så du kan få opbygget et positivt netværk.

 

Vi arrangerer oplevelser og aktiviteter for alle beboere, så I får mulighed for at afprøve jer selv og få et indtryk af omverdenen i trygge rammer. Det gør vi blandt andet gennem bofællesskabets netværksgrupper.

 

Du får også mulighed for at deltage i fællesaktiviteter som fx træning i motionsrum, udendørsaktiviteter, udflugter og ferier.

 

Derudover opfordrer vi dig til at deltage i Esbjergs lokale handicapfritids- og foreningsliv.


Kontakt

Edelsvej 13
6700 Esbjerg
Telefon: 76 16 36 41 eller 27 24 15 08


Mail: ucv@esbjergkommune.dk