Edelsvej, 6'eren

Botilbuddet Edelsvej 15A, 6’eren er for dig, der har psykiske funktionsnedsættelser.

 

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og ressourcer og giver dig mulighed for at få et positivt og udviklende livsfællesskab blandt ligestillede.

Vores beboere har på grund af markante psykiske funktionsnedsættelser behov for ophold i et meget struktureret og overskueligt miljø.

 

For at bo hos os skal du være mobil og ikke være voldelig.


Du kommer til at bo i din egen to-værelses lejlighed, som indeholder køkken- og opholdsrum, soveværelse, gang og badeværelse. Lejligheden ligger i forlængelse af fælleslejligheden.

 

Fælleslejligheden indeholder køkken, opholdsrum, kontor og to toiletter.

 


I dagligdagen skal du være tilknyttet et dagtilbud blandt andet for at give dig struktur i din hverdag. Dagtilbuddet kan være dagcentre, værksteder, skånejob eller lignende tilbud.

 

Fritid

I fritiden motiverer vi dig til at få positive relationer til de andre beboere, så du kan få opbygget et positivt netværk.

 

Vi arrangerer oplevelser og aktiviteter for alle beboerme, så I har mulighed for at afprøve jer selv og få et indtryk af omverdenen i trygge rammer. Det gør vi blandt andet gennem bofællesskabets netværksgrupper.

 

Du får også mulighed for at deltage i fællesaktiviteter som fx træning i motionsrum, udendørsaktiviteter, udflugter og ferier.

 

Derudover opfordrer vi dig til at deltage i Esbjergs lokale handicapfritids- og foreningsliv.