Loftet og Glasværkstedet

Loftet

Loftet er et kreativt værksted, hvor vi primært arbejder med tekstiler. Vi syr puder, duge, grydelapper, børnelinned, tasker og til højtider jul- og påskepynt.

Det er også her, vi sætter uld på de berømte får fra Naturværkstedet, og vi vil meget gerne udfordres i at prøve nye trends inden for boligindretning. Vi har blandt andet støbt i cement, fremstillet hjemmelavede sæber og papir.

For at du får ejerskab og medbestemmelse i arbejdsopgaverne, er produktet delt op i flere processer. Nogle er gode til at klippe, andre er gode til at tegne, mens andre igen er gode til at sy og ved at samarbejde og gøre det, som vi hver især er gode til, bliver det til et færdigt fælles produkt.

De ting, vi fremstiller og syr, sælger vi i vores egen butik.

Loftet har fast udedag om tirsdagen.

 

Glasværkstedet

Glasværkstedet har hjemme i den gamle lærer, som ligger ved siden af Naturværkstedet. Her fremstiller vi pynteting, skåle, nisser og meget andet sjov i Bullseye glas. Du er med til at skære og klippe i glasset, så det får de rigtige størrelser, farver og faconer. Når du har limet glasset sammen, bliver det brændt i en special ovn ved ca. 800 grader.

 

Når glasset er brændt, skal du slibe kanterne og vaske og pudse glasset, og så er dit glasprodukt klar til at blive solgt i butikkerne.

Kontakt

Naturværkstedet
Ølufvad Hovedvej 81
6715 Esbjerg N
Telefon: 7616 8050
Mail: ucv@esbjergkommune.dk