Huset Nord

Værestedet Huset Nords slogan er "Et godt sted at være". Huset Nord er stedet, hvor du kan komme og være med til at bestemme, hvilke aktiviteter vi skal lave.

Huset Nord er et frivilligt aktivitetstilbud til dig, der får bevilget støtte i eget hjem eller er tilknyttet et af Udviklingscenter Vests andre botilbud.

 

I Huset Nord er der 24 pladser, men tilbuddet kan bruges af alle.


I Huset Nord kan du deltage i aktiviteter, som både kan udvikle og vedligeholde dine færdigheder og give dig mange gode oplevelser.

 

Vi tilbyder samvær, spil, håndarbejde, gåture og fællesmadlavning, som er med til at træne dine sanser, din motorik og din bevægelse.

 

Om fredagen arbejder vi i køkkenet, hvor vi laver mad sammen og står for de praktiske opgaver, før og efter vi har spist. Vi har også et udenoms areal, som du er med til at passe ved at klippe hæk, ordne krukker med blomster og slå græsset.

 

Om Fredagen er der vejledere tilstede i husets åbningstid. 


Huset Nord er indrettet i flere rum. Vi har et aktivitets rum, hvor vi kan se tv, spille Wii, se film, lægge puslespil, lave håndarbejde, spille pool og meget mere.

 

I et andet aktivitetsrum har vi træningsmaskiner, som du frit kan bruge. Vi har også et køkken og en spisesal, hvor vi laver mad og spiser sammen.


Vil du gerne arbejde i Huset Nord, skal du først visiteres til vores tilbud.

Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver en del af Huset Nord her


Kontakt

Huset Nord
Ulvevej 27
6715 Esbjerg N
Telefon: 7616 3340

 

Afdelingsleder Helle Ohlsen 
 

Mail: ucv@esbjergkommune.dk