Beskæftigelsen Energivej

Beskæftigelsen Energivej er et tilbud for dig med psykosociale problemstillinger og eller med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Beskæftigelsen Energivej er et tilbud for voksne med psykosociale problemstillinger og voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

 

Der er 27 pladser i dagtilbuddet.


I Beskæftigelsen Energivej tilbyder vi forskellige arbejdsopgaver, som giver dig mulighed for at være en del af et arbejdsfællesskab, der producerer til forskellige firmaer omkring os.

 

Du har mulighed for både at være med til at pakke til forskellig firmaer, være med på skovteamet, som arbejder i Marbæk, pedelteamet, som hjælper andre afdelinger med at vedligeholde ydre arealer eller opgaver på institutionerne, være på teamet, som tager ud til Viking og pakker for dem, eller være på værkstedet, hvor vi producerer ting i træ.

 

Du har også mulighed for at være i pakkelinjen med forskellige opgaver eller lære at bruge trædrejebænk, rundsav, forskellige haveredskaber, bearbejde træ, sprøjtemale, pudse træ eller bruge søjleboremaskiner i produktion. Aktiviteterne her er mangfoldige og lærerige.

 

Vi har også et fælles køkken og kantine sammen med andre afdelinger i huset, hvor vi hjælper til med de daglige gøremål.


Vil du gerne arbejde på Beskæftigelsen Energivej, skal du først visiteres til vores tilbud.

Du kan læse mere om, hvordan du bliver en del af Beskæftigelsen Energivej her


Kontakt

Beskæftigelsen Energivej
Energivej 1-5
6700 Esbjerg
Telefon: 7616 9480

Mail: ucv@esbjergkommune.dk