Aktiviteten Kastanie Allé 5

Aktiviteten Kastanie Allé 5 er for dig, der har betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og har svært ved at kommunikere.

 

Hos os kan du få støtte til socialt samvær og mange spændende aktiviteter. 

Aktiviteten Kastanie Allé 5 er for dig, der har betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og svært ved at kommunikere.

 

Hos os kan du få støtte til socialt samvær og mange spændende aktiviteter. 

 

Aktiviteten Kastanie Allé 5 er tilknyttet Botilbuddet Bøge Allé 14.


På Kastanie Allé 5 tilbyder vi både kommunikative og sanse- og aktivitetsorienterede aktiviteter. Hos os er det de små skridt, der tæller, og vi arbejder altid ud fra devisen, at ’ting tager tid’.

Det forsøger vi blandt andet igennem:

  • Musik og sang
  • Smagsprøver
  • Pædagogisk massage
  • Sanseoplevelser generelt
  • Samvær og væren i mindre grupper
  • Verbal, non-verbal, afkodende, tolkende kommunikation ud fra borgerens udviklingsniveau
  • Socialmotorik
  • Udeliv

Aktiviteten Kastanie Allé 5 råder over en række store og lyse rum, som er indrettede med flere sanserum, aktivitetsrum og specialindrettede rum. 

 

Derudover har vi et stort fællesareal kombineret med køkken, hvor vi laver mad. Udenfor har vi en stor terrasse og en have græsplæne og mange træer. Vi har også et bålsted, som vi bruger til at hygge ved, men også at lave bålmad på.

 

På vores første sal har vi en café, et sanserum, et fitnessrum og et multimedierum, som vi blandt andet bruger til VR (Virtual Reality) oplevelser. 

 

Vi arbejder også med iPads, storskærm, interaktionsskærme og bruger vandseng, lyd- og musikbriks, sanseboblerør, jungle- og sansevæg, projektorer, massageunderlag, gynge, trampolin og meget mere.

 

Huset er desuden fyldt med legetøj, musikinstrumenter, bøger, spil, klip, papir, musik og meget andet. Derudover har vi en kørestolscykel og busser, som vi bruger til udflugter.


Vil du gerne arbejde på Aktiviteten Kastanie Allé 5, skal du først visiteres til vores tilbud.

Du kan læse mere om, hvordan du kan være med på Aktiviteten Kastanie Allé 5 her 


Kontakt

Aktiviteten Kastanie Allé 5
Kastanie Allé 5
6760 Ribe
Telefon: 7616 8309

Mail: ucv@esbjergkommune.dk