Lille Åmosen

Lille Åmosen ligger i selvstændige bygninger i forbindelse med Åmosen.

 

Vi er en dynamisk og stemningsfuld arbejdsplads med en masse glade mennesker. Lige nu er vi 15 medarbejdere og 3 personaler.

 

Lille Åmosen er for dig, der er helt eller delvis selvhjulpen. Vi arbejder uden deadline, og tilbyder samtidig hyggeligt samvær i et socialt fællesskab.

 

Lille Åmosen er et hus, hvor opgaverne bliver udført med fokus på faglighed og pædagogiske metoder i et respektfuldt og anerkendende miljø. Vi arbejder med at styrke dine sociale relationer,og har fokus på det personlige, faglige og sociale plan. Vi lægger vægt på, at støtte og vejlede dig i at have medbestemmelse på din arbejdssituation. Det jeg kan, gør jeg selv.

 

I vores hus tilpasser vi os hele tiden, så vi altid skaber kendte og trygge rammer for dig og dine kollegaer. Vi har altid fokus på at løse konflikter og hjælper med at løse dem, så alle føler sig som en del af fællesskabet.

 

Sammen med dig laver vi en ugeplan, som passer til dine interesser, kompetencer og indsatsmål.

 

Vores værksteder er åbne om formiddagen, og vi har fælles aktiviteter om eftermiddagen.

Kursus

Her er der mulighed for, at du og personalet kan snakke om personlige og eller faglige emner. Vi arbejder med verbal kommunikation og skriftlige kompetencer.

 

Handlehold

Hver mandag køber vi ind til vores salat-aktivitet.

 

Salat

Hver tirsdag laver og sælger vi salat på Lille Åmosen.

 

Kreativ

Kreativholdet arbejder med smykker, kort, malerier og decoupage. Vi arbejder også med forskellige årstidsbestemte aktiviteter.

 

Træværksted

På træværkstedet arbejder vi med at fremstille fuglehuse. Vi har forskellige arbejdsstationer, hvor du enten kan pudse, samle, male og udsmykke. Her får du mulighed for at tilegne dig flere færdigheder inden for træværkstedet.

 

Tekstil

På tekstilværkstedet arbejder vi med at fremstille puder, tæpper, grydelapper og meget andet. Vi genbruger hovedsageligt tøj og gardiner. Vi har forskellige arbejdsstationer, hvor du får mulighed for at måle op, klippe, sætte nåle i og sy på symaskine.


Snoredans

Snoredans er en af Åmosens gamle traditioner, hvor vi rytmisk bevæger snoren i forskellige retninger, mens vi synger med.

 

Gåtur

Om mandagene går vi ture i de skønne omgivelser omkring Åmosen. Vi deler os op efter, hvor lang en tur man vil med på. Her får vi grint og snakket sammen.

 

You Tube

Vi er samlet foran projektoren, og du kan foreslå sange, som vi finder på YouTube. Vi synger og danser og har en fest.

 

Zumba

Til Zumba får du mulighed for at danse, grine og have det sjovt med dine kollegaer.  

 

Individuelle aktiviteter

Hos os har du mulighed for at arbejde ved dit eget arbejdsbord.

 

Montage

Du har i perioder mulighed for at lave lettere montage arbejde.